B&T Studio Beauty

Suntem mai degrabă un boutique de înfrumusețare, cu un spațiu mic care conferă intimitate, cu o atmosferă care te face să te simți ca acasă, cu profesioniști care te fac să simți că ești pe mâini bune, amplasat într-o zonă accesibilă, suntem AICI pentru tine: ca tu să îți redescoperi frumusețea sau să o potențezi.

Suntem aici să îți ascultăm dorințele, să te consiliem și să te facem să pleci zâmbind, încrezătoare că poți să cucerești lumea.

Iar ca să ai întreg arsenalul pentru a o cuceri, noi oferim servicii de:

  • Coafor
  • Manichiură și pedichiură
  • Cosmetică
  • Masaj
  • Solar

Clienții noștri, clienți fideli. Cum reușim să te facem client fidel?

Cu ajutorul echipei de adevărați profesioniști

Pe profesioniștii de la B&T Studio Beauty îi recomandă studiile și cursurile/trainingurile de perfecționări, updarea în permanență cu tendințele în modă și cele mai noi tehnologii. Toate acestea își dublează valoarea cu atitudinea profesională și amabilitatea care te fac să descoperi un nou prieten.

Prin utilizarea tehnologiilor de ultimă oră

Diagnosticare computerizată 3D a feței și tratamente personalizate, fiole nutritive de la Institutul BCN, peeling laser sau tratament cu ozon hiperbar. Ai idee ce efect au toate acestea? Te ajută să arăți ca vedetele tale preferate de la Hollywood, tocmai pentru că ai acces la tratamentele revoluționare la care și ele au acces.

Prin procesul de transformare din cap până-n picioare

Oferim servicii complete pentru un proces de înfrumusețare din cap până-n picioare. Așadar, poți să apelezi fie când vrei să strălucești la un eveniment important, fie când vrei un refresh total al aspectului tău.

Ce spun clientii noștri