Un bronz fabulos
Indiferent de anotimp, nuanța pielii tale întoarce privirile

Cine a zis că de bronz te poți bucura doar vara? E adevărat, un aspect bronzat al pielii te face să arăți mai bine, dar nu doar vara! Există un substitut pentru razele soarelului, iar numele lui este…SOLAR. Iar prenumele: B&T Studio Beauty!

Poți obține un bronz subtil sau o nuanță intensă, ție îți aparține decizia, nouă ne revine misiunea să îți oferim o experiență relaxantă și în deplină siguranță.

Programează-te acum!
Solar vertical
Vedeta B&T Studio Beauty care te ajută să te bronzezi sănătos și confortabil

Energie CPI

Energia CPI este o tehnică mai avansată a CPI. CPI este inventată de MegaSun. Cu Energia CPI aveți garantată putere maximă și siguranța.

Body Cool

Noul sistem inovator de ventilație cu patru ventilatoare care înconjoară tot corpul conferă un plus de prospețime noului Mega Sun Tower Pure Energy.

ACS

Posibilitatea reglării debitului de aer care intră și care iese din cabină, la un nivel pre-setat la începutul ședinței de bronzare. Scădere lină a debitului de aer până la închidere după ședința de bronzare.
X-tra Tan

În trecut, erau folosite tuburi reflecorizante. În prezent, sunt folosite lămpi moderne cu presiune care au o putere mărită și care conferă un bronz mai puternic în zona umerilor.

Tarife solar

2 lei/minut

Solar

10 lei

Cremă solar

80 lei

Abonament 50 de minute

Vrei o programare? Sună acum!